אירוע

תאריך: 28 בינואר, 2020 שעת התחלה: 16:00 - 17:00
מיקום: חדר 1003
הוספה אל:

המרכז לחקר מעגלים מתקדמים (ACRC) בשיתוף פעולה עם הפקולטה להנדסת חשמל ע"ש אנדרו וארנה ויטרבי מזמינים אתכם ליום המחקר השנתי שלנו.

יום המחקר 2020 יתחיל בהרצאת מפתח, שתועבר על ידי פרופ' רג'יט מנואהר מאוניברסיטת Yale  בנושא "מערכות נוירומורפיות: מקונספט לעיצוב" ולאחריו סטודנטים לתארים מתקדמים מהטכניון, אוניברסיטת תל-אביב, אוניברסיטת בן-גוריון, אוניברסיטת בר אילן ואוניברסיטה העברית יציגו את הפוסטרים שלהם עם המחקרים בתחום המעגלים המשולבים המתקדמים.

רג'יט מנואהר הוא פרופסור להנדסת חשמל ומדעי המחשב באוניברסיטת ייל, הוא קיבל את ה-B.S (1994), M.S (1995), ודוקטורט (1998) מקל-טק. הקבוצה שלו עורכת מחקר על תכנון, ניתוח והטמעה של מערכות מתוזמנות עצמית. הוא זכה בפרס ה- NSF CAREER, תשעה פרסי המאמר הטוב ביותר, תשעה פרסי הוראה ונבחר לאחד מ- 35 המובילים הצעירים ביותר של סקירת הטכנולוגיה של MIT מתחת לגיל 35, עבור תרומות לעיצוב מעבד מיקרו-מעבד נמוך.

מתי: יום שלישי, 28 בינואר 2020 בשעה 16:00 (נתחיל בהתכנסות וכיבוד, ההרצאה תחל בשעה 16:15).

איפה: הפקולטה להנדסת חשמל ע"ש אנדרו וארנה ויטרבי, אודיטוריום 1003, בניין מאייר, הטכניון.

לתשומת לבכם: ההשתתפות ללא עלות, אך יש צורך בהרשמה https://forms.gle/sMXCnieUSEM8d5fv5

מצפים לראותכם,

פרופ' שחר קוטינסקי, פרופ' אבינועם קולודני ופרופ' אבי פרידמן